bandfoto_motion_biercantus_2017

Motion_biercantus

BIERCANTUS

Hoog meezing gehalte met ons speciale biercantus repertoire!

Eigen lichtshow

Motion is in beheer van eigen licht. Hierdoor is de lichtshow optimaal afgestemd op de muziek en kunnen wij een aantrekkelijke totaalprijs maken.

Eigen geluid

Motion is in beheer van eigen geluid. Hierdoor is de geluidskwaliteit gewaarborgd en kunnen wij een aantrekkelijke totaalprijs maken.

DJ

Motion heeft een netwerk aan DJ’s, welke voor, na het optreden en tijdens de pauze de sfeer in het feest houd.

Coverband gezocht? Motion zorgt voor 100% sfeer!

Voor een geslaagd feest heeft u verschillende ingrediënten nodig: aankleding, drankjes, hapjes, gasten en natuurlijk geschikt entertainment. Een feest is natuurlijk pas geslaagd als er gedanst en gelachen wordt! U wilt toch ook dat uw gasten een onvergetelijke avond hebben? Er is genoeg keuze op het gebied van entertainment. Met een coverband kunt u een breed publiek bedienen. Motion coverband heeft ruime ervaring in het verzorgen van entertainment op uiteenlopende gelegenheden.

Passie voor het publiek

Motion allround coverband is een jong en prettig gestoord gezelschap. De passie om feesten op gang te brengen begon enkele jaren geleden in een kleine repetitie ruimte. Deze werd al snel te klein. De leden van Motion moesten en zouden ten tonelen verschijnen om feesten tot een succes te maken. De bandleden houden het liefst pas op met spelen nadat het publiek luidkeels heeft meegezongen, danste tot ze erbij neervielen en verzoekjes waargemaakt werden. Zo komt het regelmatig voor dat deze coverband iets langer speelt door het “we want more” geroep. Na verschillende geslaagde optredens ontstond de belofte 100% sfeergarantie. Motion is een allround coverband met een hart voor het publiek! Ze doen er dan ook alles aan om de verwachtingen waar te maken. Dit zie je terug in de recensies  die zij de afgelopen vijf jaar verzameld hebben. Menig bruiloft, gala, tentfeest, biercantus en kermis zijn onveilig gemaakt door dit bruisende vijftal.

Een coverband met een breed repertoire

Een divers publiek heeft veel wensen. Ook op het gebied van muziek. Daarom heeft Motion als feestband een zeer breed repertoire. Wij vinden het belangrijk om de klassiekers te kennen en mee te gaan met de modernere muziekstromen. Met een repertoire van meer dan 100 nummers van vroeger tot nu, kan Motion bijna iedereen een leuke avond geven. Onze sets zijn aanpasbaar per gelegenheid.  Elke set van deze feestband bevat een hoog meezing en dansgehalte voor alle leeftijden. Zelfs uw minst muzikale familielid zal op zijn minst met zijn voetje gaan meetikken! Wanneer onze luchtgitaren tevoorschijn komen, zijn de echte feestbeesten vaak vooraan of zelfs op het podium te bewonderen. Als professionele feestband betrekken wij uw gasten, familie of vrienden het liefst zoveel mogelijk in ons programma.

Een flexibel programma

Wilt u de gasten rustig op gang laten komen? Dat kan, dan begint Motion met een rustig setje. Wilt u meteen knallend van start gaan? Dan is Motion een feestband pur sang. Met het brede repertoire is deze coverband van alle markten thuis. Wij staan er voor open om samen met u een passende invulling van uw feest te geven. Schroom niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden. Wij denken namelijk graag met u mee. Wanneer u een bepaald genre meer of juist niet wilt horen, spreken wij dit graag met u af. Uiteindelijk gaat het erom dat u een onvergetelijke avond heeft.

Motion heeft een speciale set voor bruiloften, kermissen, tentfeesten en zelfs biercantussen. Tijdens biercantussen  zorgen wij voor een optimaal meezingfestijn door een duidelijke afstemming met de cantusleiders. Door de uitgebreide set kan uw volledige feest van een muzikaal programma voorzien worden. Wanneer u tussen de setjes door een hoog feestgehalte wilt houden, zij wij tevens in de gelegenheid om een DJ mee te nemen. Naast de bandset heeft Motion ook de mogelijkheid om een duo te boeken. Ideaal voor kleinere gelegenheden zoals huwelijksceremonies en recepties.

Interesse om Motion Coverband te boeken?

Is uw interesse om een coverband te boeken gewekt of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op om te horen wat wij als feestband voor u kunnen betekenen. Wij maken graag uw feest tot een groot succes!

XML Sitemap