Antoon Dirks – Drummer

Antoon Dirks

Antoon Dirks

Drummer, licht technicus, achtergrond zang

Persoonlijke biografie


Dat Antoon Dirks iets met muziek ging doen was op jonge leeftijd al bekend. De keuze voor drum en percussie begon bij de familie duidelijk te worden toen de potten en pannen uit de keuken verdwenen. Hier werd door een jonge Antoon een heus drumstel van gebouwd. Het aanschaffen van een drumstel was dan ook een goede stimulans en daarnaast ook een praktische keuze voor de huishoudelijke aard.Na vele uren doorgebracht te hebben achter het drumstel werd Antoon lid van de drumband, na nog meer uren begon Antoon bij de plaatselijke band “The One”. Nadat Antoon gestopt was bij “The One” heeft hij meegewerkt aan verschillende projecten zoals onder andere; percussionist bij het moulin rouge theater in Middelbeers.
Daarbij is Antoon Dirks een actief organisatielid van het splinterfestival in Middelbeers. Kortom een groot muziekliefhebber en muzikant die niet voor één enkele muziekstijl te vangen is.

Antoon programmeert en verzorgt tevens de lichtshow tijdens de optredens en vult Nienke hier en daar aan met tweede stem.