Biografie

Het begon allemaal in 2010 in het pittoreske Wintelre. Vijf jonge honden die de instrumenten pakte om samen muziek te maken. Onschuldig en met de intentie om wat op te gaan treden. De eerste optredens smaakte naar meer, de drang om op het podium te staan werd groter en zo ontstond er een niet te stille honger om elk feest tot een knallend hoogtepunt te brengen. Inmiddels is Motion dertig keer per jaar op weg, niet te stoppen en smekend om meer!

Het enthousiasme van de leden heeft er voor gezorgd dat Motion Coverband zich heeft ontwikkeld tot een volwassen band, met de speelsheid en het uithoudingsvermogen van een student. Een avond op het podium bij Motion is hetzelfde als een middag in de sportschool. Mensen die in het publiek hebben gestaan weten dat dit niet geheel zonder risico is. Niet zelden zijn er gasten met pijnlijke voeten of bezweten blouses naar huis gegaan. Voor het zweet dat je verliest, krijg je wel een voldaan gevoel terug! Weten hoe organisatoren van evenementen Motion vonden? Wij vroegen om hun mening!

Het repertoire verschilt van disco medley’s, waar je oma nog op mee kan dansen, tot nummers van nu, waarbij ze een stapje terug doet voor het jongere publiek. Motion kent als coverband de klassiekers met hier en daar een kleine verrassing. Verzoekjes zijn overigens altijd welkom!

De combinatie van een prettig gestoorde frontvrouw, scheurende gitaren, groovende bas en vlammende drumpartijen, zorgen ervoor dat je op zijn minst met je voetje mee gaat tikken. Motion is de feestband waarbij kwaliteit en sfeer hand in hand gaan. Een swingende totaal plaatje, dat alles in de strijd gooit om er een onvergetelijke avond van te maken.

Benieuwd naar wat Motion Coverband voor uw evenement kunnen betekenen? Kijk hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

XML Sitemap