Een Gala met

100% sfeergarantie

Motion als gala band? Wij komen in stijl!

Op zoek naar geschikt entertainment op uw gala? Kies voor Motion Coverband. Wij hebben ervaring met zowel chique, als met uitbundige studenten gala’s. Voor beiden draaien wij onze hand niet om, want gala’s zijn feesten in stijl! In vijf jaar tijd hebben wij zowel ‘black’- als ‘white tie’ gala’s tot een swingend hoogte punt weten te brengen. Dit was niet zelden met pijnlijke voeten als gevolg. Motion als gala band heeft de volgende voordelen voor u:

 • Divers repertoire

  Van achtergrond tot party muziek

 • Avondvullend programma

  Door ons uitgebreide repertoire zijn we flexibel in de invulling van de avond.

 • Aantrekkelijke prijs

  Doordat wij de show volledig kunnen verzorgen, kunnen we een scherpe totaalprijs maken.

 • Gepaste kledij

 • Muzikale opvulling door DJ (optie)

  wij hebben de mogelijkheid een DJ mee te nemen in onze offerte, waardoor de band afgewisseld kan worden met een DJ.

Motion coverband live zien?

Benieuwt naar hoe een avond met Motion coverband eruit ziet? U bent van harte welkom! Via het contact formulier kunt u een afspraak met ons plannen. Dat kan tijdens één van onze wekelijkse repetities of optredens. Wij kijken ernaar uit om kennis met u te maken! Onze repetities zijn een mooie gelegenheid om uitgebreider over de vele mogelijkheden te praten.

Een geslaagd feest met gala band organiseren?

Gala’s zijn er in alle soorten en maten. Ze hebben allen één gemeenschappelijke factor en dat is: stijl! Hoe je het wendt of keert een gala begint altijd chique. Men arriveert in een deftige auto met een mooie dame of heer aan de zijde. De locatie ziet er tip top uit. Kortom, alles en iedereen ziet eruit als om door een ringetje te halen.
Het organiseren van een gala kost veel tijd en benodigd veel zorg. Het begint al met het regelen van een locatie, de uitnodigingen, catering, aankleding, gastenlijsten, aankomst, de fotograaf en natuurlijk het entertainment op de avond zelf. Indien u een avondvullend en interactief programma wilt, kunt u overwegen om een coverband in te huren!

Motion: een ervaren galaband

U hoort al dat er veel komt kijken bij de organisatie van een geslaagd gala. In de geruime tijd dat Motion als coverband actief is, hebben de leden menig gala onveilig mogen maken. Met de studieroots van verschillende bandleden in Tilburg, zaten zij ook dicht op het spreekwoordelijke vuur. Ook buiten Tilburg zijn er veel verenigingen geweest die de versterking van Motion als gala band hebben ingeroepen. Met een DJ is dit de ultieme combinatie om een chique gala een ordelijke of juist een uit de hand gelopen feestpartij te maken! Wij draaien onze hand er in ieder geval niet voor om en denken graag mee over de invulling van uw gala.

Motion: een gala band met een uitgebreid repertoire

Wilt u rustig beginnen? Dat kan. Wilt u uw gasten laten dansen en meezingen? Dat kan ook! Wilt u uw gasten laten rock met luchtgitaren op het einde van de avond? Geen probleem, dan nemen wij de luchtgitaren mee. Met een groot en afwisselend repertoire kan Motion als galaband uitstekend op uw wensen en eisen ‘inspelen’. Wij hebben verschillende muziekstijlen in ons assortiment. Van klassiekers tot meer recente nummers. Ons repertoire loopt uiteen van ‘Happy Hardcore Medley’ tot ‘It’s raining men’ en van André Hazes’ ‘Bloed zweet en tranen’ tot Sia’s ‘Titanium’. De avond wordt vaak gezamenlijk afgesloten met het luidkeels zingen van “nananaaaaa Hey Jude”.

Uiteraard kunt u als organisator meedenken aan de invulling van het programma. Voor een vollediger beeld van ons programma, neem vooral een kijkje in ons repertoire.

Motion: een gala band met een avondvullend programma

In de jaren dat wij als galaband optreden, hebben wij een repertoire van meer dan 100 nummers op weten te bouwen. Door veel op te treden, weten wij precies wat niet, maar vooral wel werk! Wij kunnen op uw gala als avondvullend entertainment optreden. Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Wij kunnen uiteraard meedenken aan de volledige invulling van de avond. Indien u nog meer acts heeft, kunnen wij ons programma als galaband daarop aanpassen.

Wat kost Motion als gala band?

Motion Coverband heeft geluid en licht in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat we geen licht- en geluidsman mee hoeven te nemen. Dit merkt u in de kosten, want hierdoor zijn wij in staat om u een zeer aantrekkelijke totaal prijs te bieden. De kosten van Motion als gala band worden bepaald door de volgende aspecten:
1. Grootte van de locatie
2. Aantal verwachte gasten
3. Duur van het feest
4. Reisafstand
5. (Optioneel) of er nog verdere muzikale ondersteuning door een DJ gewenst is
Als u in de offerte de bovenstaande zaken duidelijk omschrijft, kunnen wij u binnen enkele dagen een scherpe totaal prijs geven.  Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons op voor de mogelijkheden.

Ook zo enthousiast als wij? Of hebt u nog wat vragen? Wacht niet langer en neem contact met Motion Coverband op. Wij komen graag als galaband uw feest tot een groot succes maken!

Hieronder enkele recensies van gala’s waar Motion optrad

Nov 05, 2012 by Lisa Wehkamp

We hebben heel veel positieve reacties gehad op jullie optreden! Mensen deden leuk mee op de muziek en er werden erg leuke nummers gezongen! Ook fijn dat jullie even met de DJ hebben afgestemd hoe de avond qua muziek werd ingedeeld omdat jullie hier meer ervaring mee hebben dan wij. Wij hebben enorm genoten en bevelen jullie zeker aan! Bedankt!

Aug 22, 2012 by Studievereniging Industria

We hebben veel positieve reacties gehad op jullie optreden! Het feest was erg geslaagd dankzij jullie muzikale bijdrage!

XML Sitemap

× Stel je vraag?