Uw Bruiloft

100% sfeergarantie

Motion als bruiloft band op de mooiste dag van uw leven!

Wilt u uw bruiloft compleet maken door bijpassende en vooral sfeervolle live muziek, dan bent u bij Motion Allround Coverband aan het goede adres! Lees hier wat wij op de mooiste dag van uw leven kunnen betekenen.  Tijdens een optreden door Motion Coverband draait alles om gezelligheid, de gelegenheid, de gasten en natuurlijk het bruidspaar. Wij doen er alles aan om deze dag onvergetelijk te maken!

 • Geheel verzorgde show

  Door onze geruime ervaring in bruiloften kunnen wij u volledig ontzorgen rondom de muziek tijdens uw bruiloft.

 • Avondvullend programma

  Door ons uitgebreide repertoire zijn we flexibel in de indeling van de avond en kunnen wij deze dus geheel vullen.

 • Passende kledij

  Wij hebben passende kledij die uniformiteit uitstraalt en het geheel net aankleed.

 • Aantrekkelijke prijs

  Door het aanbieden van een totaalpakket, kunnen we een scherpe totaalprijs maken.

 • Totaalpakket

  Motion heeft professioneel licht en geluid in eigen beheer. Daarbij kan de muziek in de pauze’s, voor en na het optreden door ons verzorgd worden.

U bent van harte welkom! Via het contact formulier kunt u een afspraak met ons plannen. Dit kan tijdens één van onze optredens of tijdens een repetitie. Een repetitie is de ideale gelegenheid om rustig kennis te maken en uw wensen te bespreken.

Geheel verzorgde show

Voor live-muziek op uw bruiloft moet het één en ander geregeld worden. Naast een geschikte bruiloftband is het belangrijk dat alle techniek rondom het optreden in goede handen is. Motion kan dit geheel voor u verzorgen.Door het in eigen beheer hebben van de onderstaande apparatuur, kan een zeer mooi, kwalitatief en aantrekkelijk geheel neergezet worden.

– Uitgebreide lichtset
– Zaal en podium geluid
– Podium aankleding.
– DJ of afspeellijsten

Alle apparatuur van Motion is perfect op elkaar afgestemd. Zo hoeft u niet meer aan de techniek te denken!

Aantrekkelijke prijs

Door het in eigen beheer hebben van alle apparatuur, kan Motion een zeer aantrekkelijke en vooral concurrerende prijs voor u maken. Vraag gerust en geheel vrijblijvend een offerte op.

Wat bruidsparen van MOTION vonden

May 31, 2019 by Meike & Thomas

Soort Gelegenheid: Bruiloft

Wij hadden een knallend bruiloftsfeest dankzij jullie optreden! De dansvloer was supersnel vol en iedereen was heel erg enthousiast. Al tijdens het feest en ook daarna alleen maar positieve reacties gekregen over jullie optreden! Nogmaals heel erg bedankt!


Apr 21, 2018 by Ronnie en Boukje

Soort Gelegenheid: Bruiloft

Op onze bruiloft is er vanaf het eerste tot het laatste nummer flink gedanst en gefeest. Alleen maar enthousiaste reacties van onze gasten over de band! En daarbij zijn jullie ook nog eens hele spontane gezellige mensen. Er was meteen een klik! Bedankt en hopelijk spelen jullie snel weer een keer in onze buurt. Genoeg fans verzameld in ieder geval!


Sep 16, 2017 by Ackermans

Soort Gelegenheid: Bruiloft

Onze bruiloft was een succes. Jullie kregen in no time de dansvloer vol! Ik heb alleen maar positieve reacties gehad over jullie optreden…..dankjewel !!!


Meest aangevraagde nummers

– Journey – Don’t stop believing

– Queen medley

– Tina Turner – Proud mary

– Anita Meyer – Why tell me why

– AC/DC – Highway to hell

Bekijk hier een uitgebreidere versie van ons repertoire.

Motion als bruiloft band voor 100% sfeer!

Ten eerste gefeliciteerd, u gaat trouwen! Een mooie stap in uw relatie en een vooruitzicht op een avond om nooit te vergeten. Een bruiloft is écht een speciale dag. Alle mensen met wie u een speciale band heeft, zijn op deze dag bij elkaar om het te vieren! Voor het zo ver is, zijn er veel zaken waar u aan moet denken: ringen, locatie, trouwpak, trouwjurk, getuigen, de taart en natuurlijk het entertainment op de bruiloft zelf. Indien u een feestelijke, interactieve avond wilt, waarbij u als stel in de belangstelling staat, kunt u overwegen om een bruiloftband in te huren. Motion heeft geruime ervaring op gedaan als bruiloft band. En kan u dan ook ontzorgen op het gebied van entertainment op de dag zelf.

Een ontzorgende band

Zoals u zelf al merkt, komt er ontzettend veel kijken bij het regelen van een bruiloft. Dat is leuk, maar kan af en toe ook een beetje stressvol zijn. U trouwt tenslotte slechts één keer (uitzonderingen daargelaten). Dan is het toch fijn als alles tot in de puntjes verloopt? Daar willen wij u graag bij helpen! Zo denken wij graag met u mee over de indeling van de avond. Vinden er ‘stukjes’ plaats, dan zorgen wij dat onze set daarop aangepast wordt. Wilt u een openingsdans, dan kunnen wij (in overleg) deze begeleiden. Wij doen er als bruiloftband alles aan om van deze avond, echt uw avond te maken. Het feest draait ten slotte om u als bruidspaar. Als u nog bepaalde wensen heeft, dan kunt u deze ruimschoots van tevoren aangeven. Zo is het mogelijk om op een repetitie langs te komen om alles goed af te stemmen.

Zo ziet uw avond eruit met Motion als bruiloft band

Wanneer u met Motion in zee gaat hoeft u zich op de grote dag over een boel zaken geen zorgen meer te maken. Met onze ruimschootse ervaringen op het gebied van bruiloften, zorgen we dat alle belangrijke zaken ruim voor de bruiloft zijn afgestreept. Zo bespreken we wat uw wensen en eisen zijn, zodat ons programma daarop is aangepast.

Wanneer het feest begint, staan wij ‘speelklaar’. De gasten komen langzaam binnenstromen en u, heeft alle tijd om iedereen persoonlijk te begroeten. Wanneer iedereen aanwezig is, beginnen we (indien gewenst) met de openingsdans. Vanaf dan doen we waar we goed in zijn en dat is ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft! Tegen het einde van de avond, zorgen wij ervoor dat iedereen nog even in volle borst mee kan zingen: “nananaaaaa Hey Jude” en “I’m loving angels in stead”. Wij zorgen voor een bruiloft in stijl! Het enige wat u hoeft te doen is genieten van deze mooie dag.

Omdat wij een bruidspaar willen ontzorgen, nemen wij op de dag zelf bij vragen contact op met de ceremoniemeester. Zo kunt u optimaal genieten van de mooiste dag van uw leven. Bij vragen voorafgaand aan het feest kunt u altijd contact met ons opnemen!

Een bruiloft band met een gevarieerd repertoire

Met meer dan 100 nummers heeft Motion als bruiloftband een gevarieerd en avondvullend programma. Met ruime ervaringen als coverband op bruiloften, weten wij als geen ander welke nummers het goed doen op en feestelijke avond. Indien u bepaalde wensen heeft, willen wij hier rekening mee houden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meer nummers uit een bepaald genre spelen, indien u dit graag wilt.

Ons repertoire bestaat uit vele verschillende genres. Variërend van Hollandse klassiekers tot rock-n-roll en van Happy Hardcore tot Disco medleys. Hierdoor durven wij te zeggen dat er voor ieder wat wils is.

Kosten van Motion als band op uw bruiloft!

Coverband Motion heeft licht en geluid in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat we u een zeer aantrekkelijke totaal prijs kunnen bieden voor het entertainment op uw bruiloft. De kosten van Motion als band op bruiloft zijn afhankelijk van enkele aspecten
1. Grootte van de trouwlocatie
2. Aantal verwachte gasten
3. Duur van het feest
4. Reisafstand
5. (Optioneel) of er nog verdere muzikale ondersteuning door een DJ gewenst is

Wanneer u bovenstaande zaken in de offerte opgeeft, kunnen wij u binnen enkele dagen een totaal prijs geven.

Interesse gekregen in Motion als bruiloft band? Of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!

XML Sitemap

× Stel je vraag?