Bruiloft band

Door onze geruime ervaring in bruiloften kunnen wij u volledig ontzorgen rondom de muziek tijdens uw bruiloft.Door ons uitgebreide repertoire zijn we flexibel in de indeling van de avond en kunnen wij deze dus geheel vullen.Door het aanbieden van een totaalpakket, kunnen we een scherpe totaalprijs maken
Motion heeft professioneel licht en geluid in eigen beheer. Daarbij kan de muziek in de pauze’s, voor en na het optreden door ons verzorgd worden.U bent van harte welkom! Via het contact formulier kunt u een afspraak met ons plannen. Dit kan tijdens één van onze optredens of tijdens een repetitie. Een repetitie is de ideale gelegenheid om rustig kennis te maken en uw wensen te bespreken.

Voor live-muziek op uw bruiloft moet het één en ander geregeld worden. Naast een geschikte bruiloftband is het belangrijk dat alle techniek rondom het optreden in goede handen is. Motion kan dit geheel voor u verzorgen.Door het in eigen beheer hebben van de onderstaande apparatuur, kan een zeer mooi, kwalitatief en aantrekkelijk geheel neergezet worden.

Door het in eigen beheer hebben van alle apparatuur, kan Motion een zeer aantrekkelijke en vooral concurrerende prijs voor u maken. Vraag gerust en geheel vrijblijvend een offerte op.

Met meer dan 100 nummers heeft Motion als bruiloftband een gevarieerd en avondvullend programma. Met ruime ervaringen als coverband op bruiloften, weten wij als geen ander welke nummers het goed doen op en feestelijke avond. Indien u bepaalde wensen heeft, willen wij hier rekening mee houden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meer nummers uit een bepaald genre spelen, indien u dit graag wilt.