Kermis band

Kermis band: het jaarlijkse feest compleet!

Elke dorp of stad heeft er wel een: de kermis. Attracties, de typische lucht van popcorn, gezelligheid en natuurlijk feestjes tot in de late uren. Naast mening kermis terrein staat een feesttent of een kroeg waar iedereen dan te vinden is. Een jaarlijks evenement moet knallen, hier hoort dan ook passend entertainment bij. Motion kan u hierbij helpen als kermisband.

Motion Coverband maakt van uw kermis een knalfeest.
Motion Coverband beschikt over bandkleding en podiumaankleding
Motion Coverband heeft eigen licht, geluid en technici

 

Motion: De kermis band voor een complete avond!

Kermissen zijn er in alle vormen en maten. Denk aan de grote Tilburg kermis, maar ook aan de kleinere kermis, zoals in het dorp waar wij vandaan komen. Klein betekent zeker niet minder gezellig. Dat hebben wij namelijk al meerdere malen mogen ervaren (zie bijvoorbeeld Netersel- of Wintelre kermis). Om het feest tijdens een kermis tot een gezellig hoogtepunt te brengen kunt u ervoor kiezen om een kermisband in te huren. Motion Coverband heeft hier ruime ervaring in. Wij zijn dan ook niet bang om uw café of feesttent op zijn kop te zetten!

Wat kan Motion als kermis band voor u betekenen

Motion heeft reeds vele jaren ervaring als kermisband. Wij kunnen het programma op de avond naar uw wensen inrichten. Met een uitgebreid repertoire, vertolken wij veel verschillende nummers. Naast kermissen zijn wij o.a. te boeken als Bedrijfsfeest band, Bruiloft band en Biercantus band Met andere woorden wij zijn van alle markten thuis!

 

Avondvullend programma

Motion Coverband kan met haar uitgebreide repertoire, flexibel ingaan op het gewenste tijdschema. Eventueel kan Motion een DJ verzorgen die de pauze’s opvult, om in te spelen op de sfeer.

 

Kermis band met allround muziek

Motion Coverband heeft een uitgebreid en allround repertoire. Hierdoor beperkt u zich niet tot een bepaalde doelgroep. Of het nu om jong of oud gaat, Motion heeft voor ieder wat wils. Met meer dan 100 verschillende nummers heeft Motion Coverband voor elke kermis een passende avond invulling. Daarom durven wij te zeggen dat wij iedereen als kermisband een leuke avond kunnen bezorgen.

Ons repertoire bevat bijna alle muziekstijlen: van Happy Hardcore tot de klassiekers van Nederlandse- en internationale bodem. Een feestelijke avond wordt veelal afgesloten met gezamenlijke zangpartijen zoals: “nana-nannaaa Hey Jude” en “I’m loving Angels instead”. Neem gerust een kijkje in ons repertoire voor meer informatie.

 

Ontzorging

Wanneer u een band uitnodigt voor deze avond, is het belangrijk dat de techniek en aankleding in goede handen zijn. Als organisator moet u al aan veel zaken denken: inkoop van drank, regelen van entertainment en het personeel op de avonden zelf. Motion heeft eigen licht en geluid, waardoor u niet aan dergelijke zaken hoeft te denken!

 

Podium aankleding

Motion beschikt over zowel bandkleding als podium aankleding waardoor het geheel een professioneel en sfeervol uiterlijk krijgt. De vooraf geprogrammeerde lichtshow, maakt de avondvullende show helemaal af!

 

Nieuwsgiering naar Motion als kermis band?

Benieuwt naar wat Motion als kermisband voor u kunt betekenen of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor andere gelegenheden? Neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen, zodat we ons programma op uw wensen en eisen af kunnen stemmen.