Plaats-Recensie

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Plaats een recensie

Om potentiële boekers een goed beeld te geven van hetgeen ze kunnen verwachten op hun feest of evenement, bouwen we een recensie database op. Omdat we op uw feest hebben gespeeld, weet u precies wat iemand van ons kan verwachten.

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw ongezouten mening. Klik op de onderstaande knop om een recensie te plaatsen.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first]
[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Motion Allround Coverband
Average rating:  
 27 reviews
 by Marly van Triel
Super band op onze bruiloft

Ondanks dat we ze niet kende hebben wij vol vertrouwen gevraagd of Motion kwam spelen op onze bruiloft, en de verwachting is meer dan waar gemaakt. Het was echt super, en iedereen vroeg waar hebben jullie deze toffe band vandaan, gewoon via internet en een leuk filmpje! Het was echt super en van begin tot eind alleen maar gedanst. Onze bruiloft was top, mede dankzij Motion!

 by Moniek & Daniel

Wat hebben we gefeest met Motion tijdens onze bruiloft. Alle nummers waren raak en tot in de verre omgeving kregen we naderhand de vraag: ‘Wie was die toffe band op jullie feest?”
Dan zit het goed toch?

Al tijdens het bezoekje aan de repetitie voelde het goed. Deze band is zo op elkaar ingespeeld, de lol spat er vanaf en daarmee krijgen ze iedereen in de zaal (of in ons geval de tent) vanaf nummer 1 aan het dansen, springen en zingen!! Ook op onze verzoekjes (we zongen met ze mee bij de opening en vroegen om een speciaal eindnummer) werd enthousiast gereageerd.

band op je bruiloft? JAAA, Motion op je bruiloft? Zeker JAAA

 by Mark en Sanne
Super band!!!

Motion heeft een fantastisch optreden gegeven op ons trouwfeest in de tuin! Goede, afwisselende muziek en een topsfeer! Wat hebben we genoten! Wat hebben we gefeest! Wat hebben we gedanst! Dikke vette aanrader

 by Marieke & bart
Fantastisch feest

Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft. We hebben een fantastische avond gehad, en heel veel complimenten voor jullie van onze gasten, het was een “ geweldig fisje “
We zullen jullie zeker aanraden.
Groetjes Marieke en Bart

 by Henri WIjnen
Biercantus THe Motion Band bij Haslou 75 Jaar

Geweldig Feest…iedereen die erbij is geweest praat erover…wat een belevenis :)… Gelukkig hebben we de foto’s nog. Zie de link op FB page van Haslou 75. GENIETEN!

 by Bjorn en Lieke
Superband!

Lieve band!

Ontzettend bedankt voor de geweldige avond! Wij hebben ontzettend genoten en ook van onze gasten heel veel positieve reacties gekregen! Echt helemaal top! Bedankt voor jullie hulp ook met de openingsdans, iedereen was onder de indruk 😊

Groetjes,
Bjorn en Lieke

 by Aron de Bruijn
3e editie Chaamse Biercantus

Voor het 3e jaar hebben we met een gezelschap in ons kleine dorpje Chaam een biercantus georganiseerd. Dit keer onder leiding van Motion Coverband. Zij hebben er echt een fantastisch feest van gemaakt. Goede live muziek, leuk entertainment en ze speelde erg goed in op de diversiteit aan mensen. Wij hebben een top avond gehad!! Thanks!

 by Danny Teunissen
SV Haslou

Trink, trink, brüderlein, trink…
De biercantus is in het zuiden van het land, en dus ook in ons dorp Aelse (Elsloo), nog niet zo bekend.
Motion heeft echter dit zangfestijn op de kaart weten te zetten door ons een onvergetelijke avond te bezorgen.
Aelse dreunt nog na en zelfs na een aantal dagen horen we dat dít het feest was waar je bij had moeten zijn.
Motion bedankt voor het (mede) laten slagen van ons jubileumfeest!!!

Hoop dat je er wat mee kunt. In elk geval namens SV Haslou ontzettend bedankt! We zijn meer dan tevreden vanuit onze kant en de plannen voor een jaarlijkse biercantus zijn al in de maak:)

 by Personeelsvereniging Pythagoras

Een fantastische avond gehad met goede afwisselende muziek. Goed gespeeld en goed gezongen. Echt entertainment voor jong en oud.

 by Laura

Gisteren een onwijs leuke avond en nacht beleefd op de bruiloft waar jullie speelden. Bedankt! Jullie brengen een goede sfeer, een leuke verschijning en een top niveau! Put your hands up for the band!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

[/av_codeblock]
[/av_one_full]