Recensies

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Recensies

In de afgelopen jaren heeft Motion Coverband veel podiums, gelegenheden en gezichten gezien. Wij houden van optreden en doen altijd ons uiterste best om een avond tot een swingend hoogtepunt te brengen. Wij kunnen u wel vertellen hoe wij zijn, maar wij laten liever ons publiek voor ons spreken. Daarom deze recensie pagina!

Mocht u verdere informatie willen en een optreden of repetitie met eigen ogen bezichtigen, neem gerust contact op via het contactformulier of per telefoon.
[/av_textblock]

[av_one_full first]
[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]

 by Marly van Triel on Motion Allround Coverband
Super band op onze bruiloft

Ondanks dat we ze niet kende hebben wij vol vertrouwen gevraagd of Motion kwam spelen op onze bruiloft, en de verwachting is meer dan waar gemaakt. Het was echt super, en iedereen vroeg waar hebben jullie deze toffe band vandaan, gewoon via internet en een leuk filmpje! Het was echt super en van begin tot eind alleen maar gedanst. Onze bruiloft was top, mede dankzij Motion!

 by Moniek & Daniel on Motion Allround Coverband

Wat hebben we gefeest met Motion tijdens onze bruiloft. Alle nummers waren raak en tot in de verre omgeving kregen we naderhand de vraag: ‘Wie was die toffe band op jullie feest?”
Dan zit het goed toch?

Al tijdens het bezoekje aan de repetitie voelde het goed. Deze band is zo op elkaar ingespeeld, de lol spat er vanaf en daarmee krijgen ze iedereen in de zaal (of in ons geval de tent) vanaf nummer 1 aan het dansen, springen en zingen!! Ook op onze verzoekjes (we zongen met ze mee bij de opening en vroegen om een speciaal eindnummer) werd enthousiast gereageerd.

band op je bruiloft? JAAA, Motion op je bruiloft? Zeker JAAA

 by Mark en Sanne on Motion Allround Coverband
Super band!!!

Motion heeft een fantastisch optreden gegeven op ons trouwfeest in de tuin! Goede, afwisselende muziek en een topsfeer! Wat hebben we genoten! Wat hebben we gefeest! Wat hebben we gedanst! Dikke vette aanrader

 by Marieke & bart on Motion Allround Coverband
Fantastisch feest

Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft. We hebben een fantastische avond gehad, en heel veel complimenten voor jullie van onze gasten, het was een “ geweldig fisje “
We zullen jullie zeker aanraden.
Groetjes Marieke en Bart

 by Henri WIjnen on Motion Allround Coverband
Biercantus THe Motion Band bij Haslou 75 Jaar

Geweldig Feest…iedereen die erbij is geweest praat erover…wat een belevenis :)… Gelukkig hebben we de foto’s nog. Zie de link op FB page van Haslou 75. GENIETEN!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

[/av_codeblock]
[/av_one_full]