Wij doen mee aan Wintelre in Actie! Jij ook?

Hoe krijg je binnen een paar weken een grote groep mensen bij elkaar om iets goeds voor een ander te doen?
Het antwoord is simpel: met heel veel enthousiasme en door het gewoon te doen.
29 Mei organiseert Stichting Wintelre in Actie een benefietconcert voor Sylke- en Niels van Hest.
Alle opbrengsten worden gebruikt om zo veel mogelijk nodige aanpassingen in- en aan hun woning te realiseren. Wij doen ook mee, jullie ook?

Op 29 mei opent de Rosdoek in Wintelre haar deuren voor het benefiet concert. Als je dan om je heen kijkt, is nagenoeg alles wat er staat gesponsord: van de kaartjes tot aan de bierfusten, van de band tot aan de DJ’s.
De organisatie heeft haar handen uit de mouwen gestoken om zo veel mogelijk te regelen.
Stichting Wintelre in Actie is opgericht door drie gedreven ondernemers en bekende van Sylke en Niels: Ton Scholten, Theo van Loon en Jeroen van Nunen.
“Wij wilde graag dat er iets zou gebeuren, maar er was nog niemand die het oppakte. Op een gegeven moment hebben wij gezegd: we gaan het gewoon doen!” Aldus Ton Scholten.

Zo gezegd, zo gedaan. “ Iedereen die gevraagd wordt, doet mee. Het is bijna onmogelijk om alle bedrijven en personen op te noemen die mee doen. We zouden iemand tekort doen, als we hem of haar vergeten te vernoemen.”
Zo zorgen enkele lokale ondernemers bijvoorbeeld voor aanpassingen aan het Huis van Sylke en Niels tegen kostprijs. Andere weer voor promotiemateriaal, hapjes en drank. “Iedereen die gevraagd wordt doet mee!”

Toen wij door Ton benaderd werden, konden wij niet anders dan mee doen! Op 29 mei spelen wij voor Sylke, Niels en iedereen die een steentje bij wil dragen. Wij zijn echter niet het enige entertainment dat mee doet. Het podium wordt gedeeld met: de Zingende Slager, John Hospel, DJ-Nippo, DJ-Jelle en Puinhoop Kollektiv. Naast het benefiet concert wordt er ook een spectaculaire benefietwedstijd georganiseerd op zondag 14 juni. Dit in samenwerking met V.V. DEES bij sportpark De Meeren. Naast de wedstrijd zal er ook een BBQ en een veiling plaatsvinden. Ook hier zijn alle koppen bij elkaar gestoken om fantastische prijzen te verzamelen, waaronder: een weekendje Vennenbos, VIP tickets bij PSV en een rondvlucht met privé piloot Adrie van Ham.

De Rosdoek is op 29 mei open vanaf 20:30. Kaarten zijn voor €10,- te verkrijgen bij verschillende verkoopadressen in Wintelre en omstreken. Indien je niet aanwezig kunt zijn, maar toch een bijdrage wilt leveren kan dat door een storting te doen op NL66RABO0302560394 (t.n.v. Stichting Wintelre in Actie). Bent u ondernemer en heeft u mogelijk interesse in sponsoring, neem dan contact op via wintelreinactie@outlook.com.

Het entertainment, en de sponsoring zijn één, maar het benefiet is natuurlijk niet compleet zonder publiek. Wij vragen iedereen dan ook om samen met Stichting Wintelre in Actie, het entertainment en alle andere vrijwilligers om mee te doen. Samen komen we pas echt in actie!

Verkoopadressen:

•De Rosdoek Wintelre

•Café de Babbel Wintelre

•De Schennink Wintelre

•Het Smulhuis Vessem

•De Smickel Veldhven

•Oers Gezellig

•Het Dorpsplein Oostelbeers

•Keurslagrij Gooskens Hogeloon

Facebook reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *